Over mij

Deze website wordt gerenoveerd

Voor creatievelingen en nieuwsgierige geesten

Stel je eens voor dat je een manier zou vinden om de stress van alledag te verminderen. 

Dat je zelf een  moment kunt creeëren van afzondering, rust en ontspanning. 

We zijn de hele dag druk, druk, druk met allerlei zaken en verlangen soms naar een rustpuntje.
Zou dat niet (h)eerlijk zijn?


Ga dan mee op (leg-)puzzle avonturenreis!

Meer dan 100.000 lezers gebruiken dagelijks internet om te puzzlen. Hoeveel online puzzelaars er in Nederland zijn, is tot nu toe niet serieus onderzocht maar een goede schatting is 8% van de bevolking. Dat komt op zo’n 1,4 miljoen online puzzelaars!

Timelessgift.nl bundelt thema (leg-)puzzleboeken op 1 website en maakt  zo het lezen over en puzzlen van een thema nog eenvoudiger en leuker! 

De beste 30 online thema (leg-)puzzleboeken van Nederland onbeperkt lezen en (leg-)puzzles maken voor maar €0,00 per maand

Met exclusieve online thema puzzleboeken zoals NL Schilders, Games & Sports, World in Miniature, The Passion, Jeroen Bosch, Zeemeermin, de serie Olympische Spelen, de serie Byzantijns mozaik.

Tip: neem een (gratis) abonnement en downloaden en puzzlen maar……………….

Timelessgift.nl ook voor jou!

Je leest het goed … meer dan 30 thema (leg-)puzzleboeken! Timelessgift.nl werkt hard aan uitbreiding van dit aantal. Waar je ook bent, met Timelessgift.nl op je laptop, computer, smartphone of tablet heb je altijd alle thema (leg-)puzzleboeken bij de hand. Heb je moeite met kiezen of wil je net die ene puzzle maken of dat verhaal lezen? Dat kan perfect met Timelessgift.nl. Ook je partner, kinderen of vrienden kunnen lezen èn puzzlen wat ze leuk vinden! Iedereen kan op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen en puzzlen. Super handig dus.

Tip: Deel jouw kennis van Timelessgift.nl met je ouders. Met meer dan 30 thema (leg-)puzzleboeken is er voor ieder wat wils. En dat worden er steeds meer!

Altijd wat te lezen en puzzlen bij de hand

Op elk moment jouw favoriete (leg-)puzzle bij de hand. Reis je met het openbaar vervoer of zit je in een wachtkamer? Pak je smartphone erbij en ga even lekker puzzlen. Even pauze van het thuiswerken? Pak een kop thee, nestel jezelf op de zetel en geniet van mooie (leg-)puzzles. Echt zo’n moment om naar uit te kijken.

Tip: Geen stapels dozen of boeken meer mee op reis. Gewoon snel en eenvoudig lezen en puzzlen via je smartphone of tablet.

Voor maar €0,00 per maand!

De meest gestelde vraag is ‘Kan ik dan voor €0,00 per maand al deze thema (leg-)puzzleboeken lezen en de puzzles maken?’ Het antwoord is bijna JA. Je ontvangt iedere 2 maanden het nieuwste thema (leg-)puzzleboek voor maar €2,99 per boek. Afname is niet verplicht! Daarnaast verschijnen nog thema (leg-)puzzleboeken helemaal gratis voor abonnees.  Je leest en maakt de puzzles allemaal voor een vast bedrag van €0,00 per maand. Je leest hier meer over het (gratis) puzzle-abonnement. Wil je alleen verhalen lezen of puzzles maken die jou interesseren? Hoor je iemand enthousiast vertellen over iets wat hij of zij gelezen heeft? Zoek het thema (leg-)puzzleboek direct op en praat ook mee! Normaal gezien koop je geen heel boek voor één boeiend thema. Als je een puzzle-abonnement van Timelessgift.nl gebruikt maakt dat niet uit, je kunt direct een thema lezen zonder dat je het gevoel hebt dat je geld weggooit.

Tip: Veel mensen geven voor deze prijs een puzzle-abonnement van Timelessgift.nl ook cadeau aan anderen

Ben je toe aan de digitale (leg-)PUZZLE?

 

Hoe kom ik aan een digitale (leg-)puzzle? 
Hoe maak ik een digitale (leg-)puzzle? 
Moet ik een computer gebruiken of kan het ook mobiel? 
Welke van de honderdduizend online puzzles kan ik gebruiken?

Ik ontdekte dat er ontzettend veel (aspirant-)puzzelaars zijn, die in deze tijd van digitalisering,
online door de bomen de puzzles niet meer zien. 
Aan mij de mooie taak om al deze vragen te beantwoorden & een stukje ontspanning te brengen.

 

Laatste puzzleboeken